top of page

WOMEN'S WISDOM 7-SLUIERS
Griekenland 1-7 september2024

"Duik de diepte in en geef je over"

VALLEI VERDIEPINGSREIS

IMG_4722_edited_edited.jpg

Net als de oude olijfboom in  Tree of Life house in Griekenland, woon jij tussen hemel en aarde. Je bekken verbonden met de aarde en jouw geest verbonden met de hemel. En jouw hart daartussen. Leer vanuit alignement leven. Pas als je alle drie de gebieden bewoond, zul je natuurlijk verschijnen. Het in veiligheid, ritueel met vrouwen samen zijn is een geweldige manier om dieper te zakken en te durven leunen.

DE 7 SLUIERS &
jouw seksuele biografie

kim1_edited.jpg
gabi-1_edited_edited.jpg
IMG_0246_edited_edited.jpg

Deze reis staat in het teken van de zeven sluiers. Jouw ontwikkeling begint in jouw moeder's baarmoeder waarin je nog één bent met haar lichaam. Als de weeën op gang komen is het tijd voor jouw eigen fysieke reis op aarde.  Dit gaat langs de pijn van het scheiden wat zijn sporen nalaat in jouw lichaam. De zeven sluiers beschrijven 7 stappen van absolute eenheid, van privé ruimte naar de publieke ruimte, je eigen vrouw worden en uiteindelijk  een intieme verbondenheid met een partner met de mogelijkheid een gouden (spirituele) relatie te ontwikkelen.

Je ontwikkeling van kind tot vrouw heeft invloed op je huidige vermogen tot overgave en intimiteit. Deze dagen wordt je uitgenodigd te reflecteren op je lichaam, je (seksuele) biografie en je te openen door schuld en schaamte heen. Het is intens, maar veilig. Je doet het niet alleen, maar wel zelf, op jouw eigen manier en tempo.

Met behulp van allerlei gerichte oefeningen en rituelen, zul je dieper contact kunnen maken met jezelf en wat er nodig is voor jou om blokkades op te heffen. Ook kijken we naar jouw Vallei reis. Wat mist daar nog of wat houd je mogelijk 'tegen'. 

Sjamanistische en Oosterse Wijsheid, actieve visualisaties en schrijfopdrachten, zullen het middenrif meer doen ontspannen en de hart -baarmoeder verbinding doen versterken, waardoor jij meer kracht zult ervaren om op natuurlijke wijze te voorschijn te komen.

"Noch hopen, noch vrezen, leer ademen in het niet weten"
Christel 2009

LOCATIE

Tree of Life House is een luxe 5 sterren huis. Het heeft uitzicht op de baai en de Ionische zee met haar eilanden. Het is een ware droomplek voor iedereen. Op het hoogstgelegen punt van het terrein is een platform gerealiseerd met een fenomenaal uitzicht over de zee. En daar zullen we dagelijks met elkaar werken. Deze plek biedt de gelegenheid je dieper over te geven aan het proces van embodiment. Een reis om nooit meer te vergeten. 

Er is plek voor maximaal 9 deelnemers en je zult een slaapkamer met iemand delen. De slaapkamers zijn ruim en de villa heeft vele plekken waar je ook op jezelf kunt vertoeven. Het grootste deel van de dag zijn we boven op het platform aan het werk.  En het werk zal bijdragen aan het oefenen met het je eigen plek bewonen juist ook in contact met de ander.

WAT KRIJG JE?

•  Zes dagen verdiepende training in de zeven sluiers en vallei

  Heling en inzichten op gebied van hart en bekken

•  Heerlijke maaltijden

•  Ontladen en oplading :-)

•  Natuurbeleving

•  Een boot trip op zee

•  Ruimte om te zijn, te genieten en ook veel te lachen

•  Weldadige Massage 

•  Tijd om te zonnen en zwemmen

e2affa0a-61f8-4651-b3e2-55fa348f0c86_edi

YOGA, CHI KUNG & MASSAGE

Elke ochtend is er een vorm van lichaamsbeweging. Karen Bennett geeft  super inspirerende yoga lessen en Christel Chi-Kung les op het fantastische yoga platform met uitzicht op zee. Dit wakker maken van het lijf dient het proces van dieper in het niet-weten durven landen en helpt je voelbewustzijn vergroten.

20210912_153420_edited_edited_edited.jpg

GEZONDE VOEDING

Voeding is een belangrijke pijler van Women's Wisdom Intensive.. Gezonde en natuurlijke voeding beïnvloedt en ondersteunt je stemming op een positieve manier. Laura kookt de hele week voor ons, vers, divers en heerlijk! Alle maaltijden zijn zoveel mogelijk met lokale en biologische seizoensproducten bereid.

VOOR WIE?

Voor vrouwen die de weg van het hoofd naar het hart hebben afgelegd en het roepen voelen in hun bekken. Verlangen naar het dieper bewonen van hun lijf.  Bij interesse volgt er een intake formulier en als er twijfels zijn een  intake gesprek alvorens je deel kunt nemen. Tijdens je intake gesprek zullen we kijken naar wat er voor jou speelt, waar je behoeften liggen en of deze reis klopt in wat er nodig is op dit moment in jouw ontwikkeling. 

kim1_edited.jpg
kim1_edited.jpg

• Je traint al enige tijd Vallei of je wilt het weer oppakken

- Je ervaart blokkades in je vallei training

- Je wilt dieper kijken naar de ontwikkeling van jouw voels-lichaam

- Je wilt alles uit het leven halen

• Je (her)kent de stemmen in je hoofd

• Je  verlangt naar meer sensualiteit, meer voelslichaam

• Je hebt al heel wat gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, maar er mist iets...

• Je hebt een gevoel van .... 'er is meer'....een stuwing in de diepte...

• Je zou het soms wel uit willen schreeuwen, maar je houdt je klein.....

"Waag de sprong en ontdek hoe groot je in wezen bent"
                                                  Christel 2014

Algemene Voorwaarden

PRAKTISCH 

DATUM:  1 tot 7 september 2024- 6 daagse reis. Max. 9 vrouwen.

TARIEF: 1445,00 incl. vervoer van en naar de luchthaven, logies, maaltijden, uitgebreide reader en teachings. 

EARLY BIRD 10% tot 15 maart  2024: 1300,00

Excl. reisverzekering & vlucht (tussen 350 - 450 euro)

HET TEAM

Testimonials 

"Ik leerde dat het veilig kan zijn om mijn diepste pijn te delen. Om te voelen dat ik het niet zo alleen hoef te doen. Dat er een cirkel van vrouwen om me heen staat. Vrouwen die ik kan aanroepen als dat nodig is en me dan achter me kan voelen. Ik leer steeds meer dat mijn lichaam het weet. Dat het zo voelbaar is als iets gezegd wil worden. Om voorbij angst voor uitsluiting dit toch te uiten omdat dat nodig is voor mijn eigen proces, wetende dat de cirkel bedding biedt voor alles. En dat we, hoe verschillend ook, één zijn en alle sisters iets van mijn binnenwereld spiegelen. Voor mij is het een plek om te oefenen met dat wat ik zo spannend vind, een plek om te verschijnen en waar ik heb geleerd dat er in mijn kwetsbaarheid een enorme kracht schuilt. Een plek waar ik voel hoe wij vrouwen elkaar kunnen dragen, hoe groots en mooi vrouwelijke krachten zijn"

— Suzanne

bottom of page