top of page

WOMEN'S WISDOM INTENSIVE
Griekenland 1-7 september2024

"Duik de diepte in en geef je over"

OP REIS IN & MET JEZELF

IMG_4722_edited_edited.jpg

Net als de oude olijfboom in  Tree of Life house in Griekenland, woon jij tussen hemel en aarde. Je bekken verbonden met de aarde en jouw geest verbonden met de hemel. En jouw compassievolle hart daartussen. Hoe leer je vanuit deze verbondenheid leven? En hoe kom je als vrouw tot volledige expressie en bloei? Dit is pas mogelijk als je wortel schiet! Het in veiligheid, ritueel met vrouwen samen zijn is een geweldige manier om dieper te zakken en te durven leunen.

SEKSUELE ENERGIE

kim1_edited.jpg
gabi-1_edited_edited.jpg

De rode draad in deze reis is de geboorte en ontwikkeling van je voels-lichaam. Je bent niet voor niets in dit lichaam geboren en je ontwikkeling van kind tot vrouw heeft invloed op je huidige vermogen tot overgave en intimiteit. Deze dagen wordt je uitgenodigd te reflecteren op je lichaam, je (seksuele) biografie en je te openen door schuld en schaamte heen. Het is intens, maar veilig. Je doet het niet alleen, maar wel zelf, op jouw eigen manier en tempo.

Met behulp van allerlei gerichte oefeningen en rituelen, zul je dieper contact kunnen maken met jezelf en wat er nodig is voor jou om blokkades op te heffen. Ook kijken we naar jouw Vallei reis. Wat mist daar nog of wat houd je mogelijk 'tegen'. 

Sjamanistische en Oosterse Wijsheid, actieve visualisaties en schrijfopdrachten, zullen het middenrif meer doen ontspannen en de hart -baarmoeder verbinding doen versterken, waardoor jij meer kracht zult ervaren om op natuurlijke wijze te voorschijn te komen.

IMG_0246_edited_edited.jpg

"Noch hopen, noch vrezen, leer ademen in het niet weten"

LOCATIE

Tree of Life House is een luxe 5 sterren huis. Het heeft uitzicht op de baai en de Ionische zee met haar eilanden. Het is een ware droomplek voor iedereen. Op het hoogstgelegen punt van het terrein is een platform gerealiseerd met een fenomenaal uitzicht over de zee. En daar zullen we dagelijks met elkaar werken. Deze plek biedt de gelegenheid je dieper over te geven aan het proces van embodiment. Een reis om nooit meer te vergeten. 

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers en je zult een slaapkamer met iemand delen. De slaapkamers zijn ruim en de villa heeft vele plekken waar je ook op jezelf kunt vertoeven. Het grootste deel van de dag zijn we boven op het platform aan het werk.  En het werk zal bijdragen aan het oefenen met het je eigen plek bewonen juist ook in contact met de ander.

WAT KRIJG JE?

•  Zes dagen verdiepende training

  Heling en inzichten!

•  Heerlijke maaltijden

•  Ontladen en oplading :-)

•  Natuurbeleving

•  Een boot trip op zee

•  Ruimte om te Zijn

•  Massage (s)

•  Tijd om te zonnen en zwemmen

e2affa0a-61f8-4651-b3e2-55fa348f0c86_edi

YOGA, CHI KUNG & MASSAGE

Elke ochtend is er een vorm van lichaamsbeweging. Karen Bennett geeft  super inspirerende yoga lessen en Christel Chi-Kung les op het fantastische yoga platform met uitzicht op zee. Dit wakker maken van het lijf dient het proces van dieper in het niet-weten durven landen en helpt je voelbewustzijn vergroten.

20210912_153420_edited_edited_edited.jpg

GEZONDE VOEDING

Voeding is een belangrijke pijler van Women's Wisdom Intensive.. Gezonde en natuurlijke voeding beïnvloedt en ondersteunt je stemming op een positieve manier. Laura kookt de hele week voor ons, vers, divers en heerlijk! Alle maaltijden zijn zoveel mogelijk met lokale en biologische seizoensproducten bereid.

VOOR WIE?

Voor vrouwen die de weg van het hoofd naar het hart hebben afgelegd en het roepen voelen in hun bekken. Verlangen naar het dieper bewonen van hun lijf.  Bij interesse volgt er een intake formulier en als er twijfels zijn een  intake gesprek alvorens je deel kunt nemen. Tijdens je intake gesprek zullen we kijken naar wat er voor jou speelt, waar je behoeften liggen en of deze reis klopt in wat er nodig is op dit moment in jouw ontwikkeling. 

kim1_edited.jpg
kim1_edited.jpg

• Je traint al enige tijd Vallei of je wilt het weer oppakken

- Je wilt alles uit het leven halen

• Je (her)kent de stemmen in je hoofd

• Je  verlangt naar meer sensualiteit, meer voelslichaam

• Je hebt al heel wat gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, maar er mist iets...

• Je hebt een gevoel van .... 'er is meer'....een stuwing in de diepte...

• Je zou het soms wel uit willen schreeuwen, maar je houdt je klein.....

"Waag de sprong en ontdek hoe groot je in wezen bent.."

PRAKTISCH 

DATUM:  1 tot 7 september 2024- 6 daagse reis.

TARIEF: 1395,00 incl. vervoer van en naar de luchthaven, logies, maaltijden en teachings. 

EARLY BIRD tot 31 jan. 2024: 1265,00

Excl. reisverzekering & vlucht (tussen 250-350 euro)

HET TEAM

Testimonials 

"Ik leerde dat het veilig kan zijn om mijn diepste pijn te delen. Om te voelen dat ik het niet zo alleen hoef te doen. Dat er een cirkel van vrouwen om me heen staat. Vrouwen die ik kan aanroepen als dat nodig is en me dan achter me kan voelen. Ik leer steeds meer dat mijn lichaam het weet. Dat het zo voelbaar is als iets gezegd wil worden. Om voorbij angst voor uitsluiting dit toch te uiten omdat dat nodig is voor mijn eigen proces, wetende dat de cirkel bedding biedt voor alles. En dat we, hoe verschillend ook, één zijn en alle sisters iets van mijn binnenwereld spiegelen. Voor mij is het een plek om te oefenen met dat wat ik zo spannend vind, een plek om te verschijnen en waar ik heb geleerd dat er in mijn kwetsbaarheid een enorme kracht schuilt. Een plek waar ik voel hoe wij vrouwen elkaar kunnen dragen, hoe groots en mooi vrouwelijke krachten zijn"

— Suzanne

bottom of page