top of page
vallei

Vallei Training

Meer energie, wijsheid en levenslust

 

Vallei-orgasme (VO) is een online training op het gebied van seksualiteit (levensenergie). Het is een oeroude inwijdingstechniek, die nieuw leven ingeblazen is door Reinoud Eleveld. In het Westen kennen wij alleen 'voortplanting-seksualiteit'. Deze cursus gaat over 'transformatie seksualiteit'. Seksuele energie leren inzetten t.b.v. je eigen gezondheid en vitaliteit. In de Happinez # 3 2021 kun je een uitgebreid interview lezen met mij en Reinoud Eleveld over Vallei.

Er zijn twee inspirerende online cursussen, zowel één voor vrouwen als één voor mannen. Een cursus die je (Westerse) kijk op seksualiteit voor altijd zal veranderen. Je wordt er niet alleen wijzer van, maar ook vitaler en blijer. Het is een "betamelijke" training: dit wil zeggen, altijd in de privacy van je eigen slaapkamer- alleen!! Het is een training die gaat over het toe-eigenen van je eigen seksuele stroom en je leert de technieken alleen (zonder iemand daarbij). Het gaat over 'zachter worden naar jezelf, minder je best doen en je voels-bewustzijn vergroten. Als wij, vrouwen (en mannen) ons lichaam beter bewonen, vallen wij samen met onze intuïtie en scheppende kracht. Ook leer je er over de zevensluiers (zie link hieronder)

Een rijk online platform

De VO online training is ontwikkeld op basis van eeuwenoude inwijdingskennis,  door o.a. Tao-trainer Reinoud Eleveld. Je traint je jezelf in de beslotenheid en veiligheid van je eigen slaapkamer. Twee wekelijks krijg je een podcast toegestuurd met een geweldig interessant theoretisch kader en een huiswerkopdracht (heel ontspannend). Deze podcasts zijn nu voor altijd van jou. Dus je kunt net zo lang over je huiswerkopdracht doen als je nodig hebt. En de cursus blijft van jou, een leven lang!

De Vallei cursus is een online programma. Hiermee kan het dus naar ieders behoefte en tempo gevolgd worden. Bovendien in de veiligheid van je eigen omgeving. 

Christel van der Meer - Vallei

Er is een Vallei training voor vrouwen en er is een Vallei training voor mannen

Wat krijg je als je de cursus aanschaft? 

  • 8 Theoretische lessen van ongeveer 1 uur

  • 8 Huiswerkopdrachten 

  • Interviews met vrouwen die ook vallei trainen

  • Transcripties

  • Trainings video's met oefeningen

  • Beeldmateriaal

  • Aanvullende informatie over zelfbeminnen en meer

  • Een levenlang toegang

Kosten: 247 euro incl. btw via Vallei website.

Je hebt een leven lang toegang. 

Wanneer je de cursus via mij besteld ontvang je 50 euro korting. Dan kost de cursus 197 euro. Mail mij voor jouw kortingsode!  

Wil jij meer leren over de ontwikkeling van een gezonde relatie en de Zeven Sluiers?

Waarom zou je het zevensluier programma volgen?

  Je  zoekt een seksuele verdieping met je partner

  Hoe ontwikkel je een gezonde relatie?

  Hoe kan het dat je beschadigd bent geraakt in je leven?

  Je hebt sowieso interesse in hechting en seksualiteit

 

Volg dan dit online programma over de Zeven Sluiers! 

Kosten: 57 euro incl. btw via Vallei website.

Je hebt een leven lang toegang. 

Wanneer je de cursus via mij besteld ontvang je 10 euro korting. Dan kost de cursus 47 euro. Mail mij voor jouw  kortingsode! 

Testimonials

"Ha Christel, ik wil je nogmaals bedanken voor de sessie die ik vorig jaar bij je heb mogen ervaren. Je hebt mij toen een aantal boodschappen meegegeven waarbij ik het gevoel had dat je die voor mij 'channelde' die mij heel erg zijn bijgebleven en waardoor mijn leven enorm is veranderd. Jij hebt een rol gespeeld in het proces van mij om te gaan staan en doen wat ik kan bijdragen voor anderen. Dank je wel daarvoor"

— Calou

bottom of page