top of page
Christel van der Meer • Do-In

Gids jezelf op je levenspad

Stap uit het denken

Hoe te stoppen met de maalstroom in je hoofd? Breng jezelf in de juiste staat van zijn. Leer landen in het hier en nu door je lichaamsbewustzijn te vergroten.

Meer vertrouwen

Leer op jezelf vertrouwen. De enige die jou werkelijk kan helpen, ben jij zelf. Het enige dat je nodig hebt, zijn de juiste tools. Zodra jij je lichaamsbewustzijn vergroot, zul je als vanzelf meer vertrouwen ervaren.

Minder angst

Soms is het leven zo overweldigend. Leer jezelf ankeren. Leer jezelf voeden met wat je ten diepste nodig hebt. Leer insluiten wat je uitgesloten hebt, zodat jij gaat stromen!

Christel van der Meer • Do-In

Vergroot je Lichaamsbewustzijn

Dao Yin (Do-In) betekent gids in het Chinees. Het gaat over de weg die zich ontvouwt en het verwijst naar een fysieke inwijdingsweg: een serie oefeningen die Ki optimaal doen stromen:

Do-In

Zo vaak loop je vast in de stemmen in jouw hoofd. Soms lukt het ze tijdelijk te stillen of te vervormen, maar hoe je het ook wendt of keert: voordat je het weet komen ze net zo hard weer terug.

Wil je werkelijk persoonlijk ontwikkelen, is het nodig dieper te kunnen voelen in je lichaam. Dit brengt je in het hier en nu en geeft je een heldere blik op de werkelijkheid.  Het helpt je in te zien hoezeer jouw buitenwereld een reflectie is van jouw binnenwereld. En hoe meer innerlijke vrede, hoe meer jouw leven in balans komt.

Want jij bent net als de natuur. Jij gaat innerlijk ook van winter naar lente, van zomer naar herfst. Dit ontdekken, voelen en ervaren geeft je de bedding die jij nodig hebt om dieper af te dalen in het gebied van jezelf waar je ‘kwijt’ bent. Leer hoe je deze pijn kunt aannemen. Stap voor stap. En hoe je op deze manier leer insluiten, dat wat je uitgesloten had. Ervaar dat je heel en volledig bent en dat je gedragen wordt.

“Noch hopen, Noch vrezen. Leer ademen in het niet weten”

Verruim je geest en kom thuis in je lichaam

Leer je zelf dragen in alle omstandigheden. Voel je één met jezelf en geef jezelf de aandacht die je nodig hebt.
Wat is zinvol leven? En hoe word je wijs? Ontdek de natuurlijkheid van het levenswiel (de 5 elementen) in en om je heen.

Christel van der Meer • Do-In

Welkomst Cadeau

 

Ontvang een gratis proefles & meditatie.

Voor jou van mij.

Christel van der Meer • Do-In

Do-In

 

Do-In training bestaat uit 4 modules en 20+ video’s; lange en korte Do-In lessen met diverse thema’s, meditaties, en Zelf Shiatsu technieken.

Ervaringen van mijn cliënten:

Testimonials

“Ik volg al jaren Do-In bij Christel. Een vorm van Yoga, gebasseerd op de shiatsu principes. Je lijf leren voelen om zo beter te begrijpen wat er speelt. Christel geeft uitleg, kijkt naar je en ziet je met alles wat er is. Ze coacht met passie en emotie, oprecht, nuchter en humor. Christel heeft mij in de afgelopen jaren geholpen om dichter bij mezelf te komen, mijn pad niet te verliezen en mijn lijf te leren kennen. Een aanrader!!” 

— Sanna

bottom of page