top of page
Oerbouillon • Christel van der Meer

M'n Levenselixer Oerbouillon
Meer levenskracht, energie en gronding 

Al heel mijn leven houd ik mij bezig met het bekrachtigen van mensen. Ik legde een weg af van overleven naar mijn eigen natuurlijkheid, vanwaar ik vanuit moeiteloosheid botten-bouillon ben gaan brouwen.

In juni 2016 brouwde in eerste instantie voor mij zelf. Dit nam een vluchten en sinds 2017 ligt Oerbouillon in veel bio winkels en ekoplaza's. Er is een Runder en een Kippen variant. Allebei vol collageen, goed voor huid, haar, bloedopbouw, darmen en gewrichten.  In 2021 en in 2022 won ik er prijzen mee!

 

Ook al lijkt het produceren van Oerbouillon iets heel anders dan het werk op deze website. Voor mij hoort het bij elkaar. Ik wil jouw bestemming voeden, letterlijk en figuurlijk. Ik wil zoveel mogelijk mensen bekrachtigen in hun eigen waarde en eigen wijsheid. Want het is jouw geboorterecht om in je eigen natuurlijk te vallen en hiermee draag je bij aan een betere wereld voor je zelf, je intimi en het grote geheel. 

Een goede gelatineuze bottenbouillon ondersteunt de Nier-Jing volgens oude Chinese wijzen en Paul Pitchford geroemd auteur van het boek "Healing with Whole Foods". Dit zou zelfs 'levensverlengend' zijn. Bottenbouillon wordt niet alleen door de Chinezen, maar ook  door vele andere volkeren van over de hele wereld gezien als  een waar Levenselixer. 

 

Als de Nier-energie goed stroomt voel je je stevig geankerd in het leven. De Nier-Jing (de essentie energie van de Nieren)  is heel speciaal. Het is het cadeau van je (voor)ouders; het is basis van je levensenergie. Deze energie wordt elk jaar dat je ouder wordt een beetje minder en het is daarom belangrijk om zorgvuldig met deze energie om te gaan volgens de Oosterse geneeswijzen. 

 

Het is mij te doen om zo maximaal mogelijk te leven!

Om het leven zo goed mogelijk uit te pakken en zo groot te worden als ik ben. Oerbouillon draagt hier aan bij. Het voedt mijn essentie en verbind mij met de voedende kracht van de aarde, waardoor ik steviger op mijn benen sta! En dat gun ik iedereen.

Als je nog vragen hebt, mail mij gerust voor meer info, Of kijk op de Oerbouillon website.

Oerbouillon • Christel van der Meer
  • Instagram

De Magie van Oerbouillon: gelatine (collageen).

Michaël Wilde. Jury voorzitter van de Bio productverkiezing.

Oerbouillon • Christel van der Meer
bottom of page