top of page

De weg naar je natuurlijke kracht 

Het leven nodigt je uit wakker te worden aan je geboorte recht: Om zo groot te worden als je in wezen bent.

Er is echter een grote verwarring ontstaan zodra je geboren werd. Het leek veiliger om klein te blijven in de overweldiging die ieder mens ervaart bij het geboren worden. Er is sprake van machteloosheid en de enige optie is dit te overleven. Maar in feite wordt je je hele leven achterna gezeten door dat wat je zelf kwijt bent geraakt. Ik gids je terug naar je natuurlijke kracht, je eigen waarde en eigen wijsheid. 

WELKOM 

Ik werk met jou aan WELKOM. Hoe heet jij jezelf welkom? Hoe kun je je verzoenen met je lot? En hoe geef je betekenis aan de symbolen in jouw leven (je moeder, je vader, je fysieke of bijv. een psychische klacht). Hoe leer je insluiten, toestaan en welkom heten?
 

GETUIGESCHAP

Vervolgens leer je over GETUIGESCHAP, hoe kun je aanwezig zijn met en bij jezelf in je lichaam, zonder dat je samenvalt met dat wat zo overweldigend is?  Hoe leer je meer leunen en verdragen?

 

UITNODIGING

Kun je de UITNODIGING van je uiterlijk landschap aannemen? (het probleem waar je voor staat?) en durf je dit van binnenuit gaan leven? Deze stap gaat over het preciezer definiëren van de uitdaging in jouw innerlijk landschap.

ORDENING

En de volgende stap die we maken gaat over ORDENING. Hoe kun je plek geven aan dat wat je denkt, voelt en beleefd? Hoe kun je leren blijven en het ongemak verduren? Wat en waar ben jij? En wat wordt waar gevoeld. Leer over het verschil tussen je buitenwereld (uiterlijk gemanifesteerde landschap) en je binnenwereld (het Innerlijke droomlandschap) Hoe kun je het midden van het midden vinden zodat je geankerd wordt in de aarde en gevonden door de inspirerende kracht, vanuit een natuurlijke moeiteloosheid?

DE VOORDEUR

De laatste stap gaat over macht het zwaard durven hanteren, door de voordeur te leren komen  om je macht terug toe te eigenen. Dit gaat langs het grote obstakel van het middenrif,  waardoor het hart, het bekken kan ontmoeten en jij jouw bestemming vindt.

Terugkerende fysieke of emotionele  klachten

Grote veranderprocessen

Zingevings vraagstukken

Er zit meer in je, maar het komt er niet uit

Gevoelens van leegte

Chronische vermoeidheid

Problemen met ouder worden of verlies van vitaliteit

Seksuele problemen

Burn-out

Depressie en/of paniekaanvallen

Rouw

Niet goed weten hoe voluit te leven

Je zoekt meer kracht of macht over je leven

Tarief:

Per sessie 105,00*

Wil je een zakelijke factuur; 127,05,- incl 21 % btw

Meer info? klik hier

*Een deel van de behandeling wordt door je zorgverzekeraar vergoed, mits je aan vullend verzekerd bent.

Een LIVE sessie duurt 120 min - Een ONLINE sessie duurt 75 minuten. 

Ik werk vanuit mijn opgedane kennis en wijsheid met Zen Shiatsu als basis. Met dank aan mij prachtige wijze leraren. (zie home page)

bottom of page