top of page

"De enige weg, is de weg naar binnen"

7 x wijs op Zondag

Fysieke - en energetische oefeningen, leren voelen, opschonen, persoonlijke inzichten, helen, delen, samen zijn, voeding voor de ziel, geleide meditatie, hartwerk, verhelderende theorie, mooie verhalen, biografisch schrijven en helende klanken.

                      HOE LICHTER VAN BINNEN, HOE LICHTER JE LEVEN!

 

Elke wijze  zondag is afzonderlijk te boeken of je kunt mee doen aan alle 7 zondagen.

Kernwoorden: Leren vanuit  ontspanning, inspiratie, helend, diepgang en plezier.

Per workshop dag 75 euro excl. 21% btw, incl. heerlijke lunch

7 zondagen  455 euro, excl. 21% btw, incl. heerlijke  lunch

 

Elke zondag weer een diep inzicht en opgeladen en naar huis. Ik werk altijd met een combinatie van verschillende methodieken, maar hoe dan ook met het voelslichaam. Eerst landen in het lichaam en dan aan de slag :-).

Lokatie: 't oude Raethuys, Raadhuisstraat 2-4, 1862 PW, Bergen

Kleding: loszittende schone kleding, graag in laagjes.

vrouwenwerk mooi_edited.jpg

Zondag 6 Oktober

Do-In, Shiatsu, Hara Inquiry

Deze dag staat in het teken van de eerste stap:  Leer je hoofd stillen en je

lichaamsbewustzijn vergroten. We reizen langs de wijsheid van de 12 meridianen. Wat hebben ze jou te vertellen? Hoe meer bedding je in je lichaam ervaart hoe makkelijker het is de controle los te laten en je dieper te leren overgeven aan de levensstroom. We doen Do-In, Inquiry, en werken met Shiatsu technieken om jouw Hara te versterken. 

vrouw in heelheid

Zondag 19 januari

Het levenswiel als anker

Hoe kun je je geborgen weten in de cirkel van het leven?Hoe kun je blijven ankeren in jouw  natuur en in de ordening van het leven.  Durf je je dieper over te geven aan ‘niet-weten’?Het levenswiel helpt je te gronden, te ontspannen en geeft richting als je de draad kwijt bent. 

vrouwenwerk mooi_edited.jpg

Zondag 10 mei

Van buiten naar binnen en andersom

Deze dag staat in het teken van natuur. We trekken er op uit. Doen zowel fysieke als creatieve oefeningen buiten.

Je leert werken met 1-puntig handelen om de mind te laten rusten in het lichaam. En je maakt een begin met het leren zien door de sluiers van de fysieke wereld.

vrouwenwerk mooi.jpg

Zondag 3 november

Helende klanken & innerlijk landschap

Deze dag staat in het teken van voelen, het subtiel gewaarworden van jouw innerlijk landschap. Je verkent het innerlijk landschap via de helende klanken. Wat is het verschil tussen jouw fysieke lijf en jouw innerlijk landschap? Hoe leer jouw energie ordenen en beïnvloeden?

vrouwenwerk mooi_edited.jpg

Zondag 9 februari

Baarmoeder, jouw droomtempel

Deze dag staat in het teken van jouw vrouwelijke seksualiteit. In jouw  bekken ligt een schat aan creativiteit en manifestatie kracht. Je leert contact maken met jouw baarmoeder en jouw hart-baarmoeder as. Je gaat aan de slag met jouw (verborgen) dromen en verlangens. 

vrouwenwerk mooi_edited.jpg

Zondag 1 december

Werken met het Hart

Deze dag staat in het teken van het Hart. Als het hart zich opent gaat het langs de pijn waardoor het ooit is dicht gegaan. Je doet gerichte oefeningen met jouw borst & hart. Naast een deel theorie doen we vooral gezamenlijke en individuele oefeningen om gerichter het hart in jouw borst(en) waar te nemen en te leren openen.

vrouwenwerk mooi_edited.jpg

Zondag 1 maart

Spreken van uit Zijn

Hoe leer je bezield spreken? Hoe weet je dat je op je eigen plek bent en hoe kom je terug op je eigen plek?  Concrete oefeningen om jezelf steeds weer te ankeren op je eigen plek en vandaar uit te leren spreken. We werken o.a. met de magie van de vrouwen-cirkel, de kracht van het delen en je oefent met spreken vanuit het hier en nu. 

bottom of page