top of page

"Christel is goed in includeren en heeft een diep vertrouwen in processen en daarmee creert ze een veilige omgeving om kwetsbaar te zijn en te openen. Ze nodigt je uit  om  uit te spreken en de groep te gebruiken om dat wat je voelt bestaansrecht te geven. Ze is zelf ook aanwezig in haar kwetsbaarheid en haar kracht en daardoor blijft ze ook naast en in  de groep staan. Daarnaast heeft ze veel kleuren en weet ze lucht en lichtheid te brengen ook als je door een zwaar en donker stuk beweegt"

Women's Wisdom Midweek

Buitenplaats Hoorneboeg

Ervaar de bedding in je vrouw zijn

Ik neem je mee op reis op een wonderschone plek midden op de Hilversumse Heide. Ben jij een vrouw en zou jij nog meer willen leren ‘zakken’ in jouw vrouwelijkheid? Wil je meer weten over Sjamanisme en jouw voorouders? Zoek je verdieping in jouw voelsbewustzijn, verlang  je naar inspiratie en meer verbinding met jezelf/anderen? Je bent heel welkom op deze 4 daagse training van 1-5 mei 2023.

 

Het in veiligheid, ritueel met vrouwen samenzijn is een geweldige manier om dieper te zakken, alles te leren insluiten, zodat je in contact komt met hoe levenslustig je in wezen bent. Het terugvinden van wie we  je in wezen bent en jezelf hier volledig toestemming voor geven is de grote kunst. En hoe meer je kunt insluiten en ordenen van binnenuit, hoe meer jij zult opbloeien. Immers dat wat stokt, dat wat uitgesloten is, zorgt ervoor dat je niet ten volle kunt verschijnen. Deze reis gaat o.a. langs 'bang', schuld durven nemen, kleur bekennen en schaamte durven doorleven. Dit alles op een veilige en 'hygiënische' manier, wat mijn manier van werken typeert: intens, maar veilig, wakker en afgestemd op alle individuele deelnemers. 

Heel veel van het werk gaat over ‘ordening’: Ordening van het hoofd, hart, middenrif, bekken en alles wat hier bij hoort. Hoe kom je in de juiste ‘alignment’, zodat jouw “instrument” optimaal kan gaan klinken? Zodat jij, met jouw volle potentie, tevoorschijn kan gaan komen.

 

Tijdens deze midweek werk ik met Systemic ritual (zie link), embodiment en de rituele vrouwencirkel. En we zullen elkaar ont-moeten! Je zult de magische bedding ervaren van ‘het ritueel onder de vrouwen’ zijn.

Ik verheug me op een fijne groep vrouwen!

Wil je meer weten over wie ik ben?

Christel van der Meer

・ Over toestaan & insluiten ・

 Uit je hoofd in je lichaam ・

・ Ervaar de kunst van het niet-doen ・

・ Ontdek  je ware natuur ・

・ Leer over embodiment ・

・ Ontdek de wijsheid van de aarde ・

"Ik vond het super fijne leerzame dagen.Wat ik heel goed vond was je zorgvuldige start van de training, dat maakte het heel fris en 'hygiënisch'. Bij thuiskomt was ik vervuld van zoveel liefde voor mijn man en ook voor mezelf"

— deelnemer,

Women's Wisdom Hoorneboeg 

Christel van der Meer • Women's Wisdom

"Wat waren  magische dagen. Het rimpelen gaat nog steeds door. Ik ben dankbaar dat ik de verbinding met de aarde en al haar schepselen zo heb mogen ervaren. De warmte in mijn ruggengraat en de steun van wat achter me is is voelbaar geworden, met jullie hulp en met de hulp van een prachtige groep vrouwen"

— deelnemer

Womens Wisdom Hoorneboeg

Christel van der Meer • Women's Wisdom

Womens Wisdom Midweek Hoorneboeg

Maandag 1 mei tot 5 mei 2023.

4 overnachtingen op je eigen hotelkamer met badkamer op een waanzinnig mooie lokatie.

Inclusief ontbijt, lunch en diner. 

 

Women's Wisdom in het kort:

>> Deelnemen, hoe neem je deel in een groep (vrouwen)?

>> Hoe leer je insluiten dat wat je uitgesloten had?

>>Leer over rituelen en het aanroepen van steun

>> Hoe geef je jezelf toestemming tevoorschijn te komen?

>> Leer bewegen door schuld en schaamte

>> Hoe word je veilig voor jezelf?

>> Hoe leer je smelten? van controle en overgave

>> Hoe kom je als mens volledig in de stof (op aarde) aan?

Info & Kosten

Kosten: 1097 (incl. 21% btw) & incl. overnachtingen je eigen slaapkamer met badkamer, ontbijt, lunch, versnaperingen en diner.

 

 *VRAAG HIER OM LAST MINUTE KORTING!

(zou jij met Jennifer Ann meegaan? neem contact op- we komen er vast wel uit)

Aanbetaling bij opgave 250 euro.

Gehele bedrag 1 april 2023

Zakelijke factuur is mogelijk. 

Kosteloos annuleren binnen twee weken voor aanvang is niet mogelijk, mits er een andere kandidaat op de lijst staat. Je krijgt 50% terug van de totaal fee als niemand je plek in kan nemen (bij voldoende deelnemers komt het goed).


Meer weten over Hoorneboeg?

Leid een zinvol en geïnspireerd leven
Vertrouw op de taal van je lichaam
Adem in het niet-weten
Beweeg door bang, schuld en schaamte
Van overleven naar overgave!

Christel van der Meer • Women's Wisdom

Testimonials

"De dag met het wiel heeft me letterlijk in het midden gezet. Heel fijn.

Ik kreeg gisteren onredelijke kritiek van iemand, ik hoorde het aan en het gleed van me af. Het was niet voor mij, mijn lichaam kon het prima handelen, omdat mijn ziel in mijn rug me koesterde. Ik voel haar als vleugels aan mijn schouderbladen, zo fijn. Dus dank je wel. Ik kom graag weer een dag bij je om me te laven aan je wijsheid"

— Arjenne

bottom of page