top of page

Women's Wisdom Retreat Intensive

Lefkas Griekenland

Exclusieve Transformatie Reis

Tijdens deze intensieve 7-daagse transformatie reis zullen we je begeleiden op je reis naar binnen, want hoe meer je kunt insluiten en ordenen van binnenuit, hoe meer jij zult opbloeien. Immers dat wat stokt, dat wat uitgesloten is, zorgt ervoor dat je niet ten volle kunt verschijnen. Deze reis gaat o.a. langs 'bang', schuld durven nemen, kleur bekennen en schaamte durven doorleven. Het in veiligheid, ritueel met vrouwen samenzijn is een geweldige manier om dieper te zakken, alles te leren insluiten, zodat je in contact komt met hoe levenslustig je in wezen bent.

Mix van methodieken
Christel van der Meer werkt vanuit verschillende  tradities en met een mix van methodieken. Met behulp van (emotioneel) lichaamsgerichte oefeningen, Systemic Ritual (rituele opstellingen), Sjamanistische en Oosterse Wijsheid, actieve visualisaties, opstellingen en schrijfopdrachten, zul je in contact komen met diepere (voor een deel nog onbewuste) verlangens en vergeten delen van jezelf.  Dit alles staat in dienst van jouw manifestatie vermogen en zeggingskracht.  Want; hoe meer er van jou in de wereld verschijnt, hoe beter voor jezelf en voor het grote geheel.

De magie van de vrouwencirkel 
Iedere vrouw draagt unieke wijsheid en intuïtie in zich en dit is het uitgangspunt van ons samen zijn op deze reis. Het is niet voor niets dat jij deelneemt te midden van deze vrouwen. Er is een veilig samenzijn waarin je ervaart dat je niet alleen, maar dat je verbonden bent. Want daar waar vrouwen samen komen in cirkels, groeit een oer-vertrouwen en een oer-weten. Je kunt je hieraan laven en je hierdoor meer en meer leren overgeven aan hoe het leven komt. Van overleven naar overgave.

• Hoe leid je een zinvol en geïnspireerd leven?
• Hoe kom je uit je hoofd en meer in je lichaam?
• Hoe leer je uit de controle te blijven en te  ademen in het "niet weten"?
• Hoe leer je bewegen door bang, schuld en schaamte?
• Hoe ga je van overleven naar overgave?

Women's Wisdom Retreat
Women's Wisdom Retreat
Women's Wisdom Retreat
Women's Wisdom Retreat

De 3 pijlers van deze week zijn:

INNERLIJK WERK

LICHAAMSWERK

VOEDING

"Christel is goed in includeren en heeft een diep vertrouwen in processen en daarmee creert ze een veilige omgeving om kwetsbaar te zijn en te openen. Ze nodigt je uit  om  uit te spreken en de groep te gebruiken om dat wat je voelt bestaansrecht te geven. Ze is zelf ook aanwezig in haar kwetsbaarheid en haar kracht en daardoor blijft ze ook naast en in  de groep staan. Daarnaast heeft ze veel kleuren en weet ze lucht en lichtheid te brengen ook als je door een zwaar en donker stuk beweegt"

— deelnemer

Women's Wisdom Griekenland

Women's Wisdom Retreat

"Life changing! Verbondenheid ervaren die ik nooit eerder had ervaren. De herkenning bij de andere, onbekende vrouwen, het spiegelen, jezelf zijn en de warme begeleiding hebben er allemaal toe geleid dat ik met zachtere ogen en compassie naar mijzelf kijk en krachtiger durf te reageren op mijn omgeving"

— deelnemer

Womens Wisdom Griekenland

Women's Wisdom Retreat

Uit je hoofd in je lichaam

Over toestaan & insluiten 

Leer over embodiment

Ervaar de kunst van het niet-doen

 

Ontdek  je ware natuur 

Women's Wisdom Retreat
Women's Wisdom Retreat

Testimonials

"De dag met het wiel heeft me letterlijk in het midden gezet. Heel fijn.

Ik kreeg gisteren onredelijke kritiek van iemand, ik hoorde het aan en het gleed van me af. Het was niet voor mij, mijn lichaam kon het prima handelen, omdat mijn ziel in mijn rug me koesterde. Ik voel haar als vleugels aan mijn schouderbladen, zo fijn. Dus dank je wel. Ik kom graag weer een dag bij je om me te laven aan je wijsheid"

— Arjenne

bottom of page